Home / Prijzen & werkwijze

Prijzen & werkwijze

PRIJZEN

Aangezien ik maatwerk lever heb ik geen vaste prijslijst.

De mogelijkheden met keramiek zijn eindeloos. Verschillende vormen, kleuren, technieken, transfers, te veel om op te noemen. Wanneer u door mij gebruiksgoed of iets anders laat vervaardigen dan krijgt u van mij vooraf een vaste prijs.

Ter indicatie:
Op de site ziet u verschillende voorbeelden staan waar een prijs bij vermeld staat.

Dit zijn eerdere opdrachten dus reeds verkocht.

Zo probeer ik voor u binnen uw budget te blijven.


WERKWIJZE

Grotendeels zal het contact verlopen via email en telefoon. Indien gewenst is een huisbezoek mogelijk, afhankelijk waar u in Nederland woont. In de steden driehoek kom ik persoonlijk bij u thuis om samen te overleggen wat uw wensen zijn. Woont u verder weg in Nederland dan is een huis bezoek nog steeds mogelijk tegen km vergoeding.

Na het gesprek zal ik u een offerte toesturen, met een duidelijke omschrijving en prijsafspraak. Een aanbetaling zal 50% zijn van het totaal bedrag, na ontvangst ga ik starten met uw opdracht.

In de eerste fase van het ontwerp houden we nauw contact.

U krijgt regelmatig foto’s van het ontwerp en dan kunnen er nog eventuele aanpassingen gedaan worden. Dit natuurlijk in beperkte mate. Maximaal 3 kleine aanpassingen. Aanpassingen zijn alleen mogelijk totdat de droogtijd gaat starten!

Kleurstalen van het glazuur kan ik u toesturen om de kleur te bepalen.

LET OP! Garanties op de uitkomst van een glazuureffect kan ik nooit precies geven!

De grote van het werk bepaalt de duur van de droogtijd. Dit bepaalt ook de levertijd. U dient ongeveer rekening te houden met een gemiddelde van 6 tot 8 weken. U wordt tijdens het verloop van het gehele proces op de hoogte gehouden.

Ik werk met steengoed klei, aardewerk en porselein.

Steengoed klei wordt op zeer hoge temperatuur gebakken waardoor het geschikt is voor buiten. Dus winterhard.
Afhankelijk van het ontwerp kan het opgestuurd worden. De bezorgkosten zullen in rekening gebracht worden achteraf.
Wanneer het gaat om een zeer fragiel werk dan kan het thuis bezorgd worden door een koerier, eventueel kan het ook worden opgehaald.
De kosten zullen achteraf in rekening worden gebracht.

Top